Webshop » Slapen » Droomdeurtjes

Droomdeurtjes

!Koop een droomdeurtje bij Alice in luierland en steun het goede doel: 'Boven de wolken'!
Per verkocht droomdeurtje schenken zowel Alice in luierland als de dames van Droomdeurtjes elk één euro aan Boven de wolken.

logo-large
Droomdeurtjes is het merk van twee ondernemers uit Nederland, nl Margreet en Sonja.
Deze twee creatievelingen willen de wereld graag wat mooier maken. Naar hun idee brengen kinderen teveel tijd achter de tablet of voor de televisie door. Hierbij gaat veel fantasie verloren, die zij graag weer terug in het dagelijkse leven van kinderen willen brengen.

Het droomdeurtje nodigt kinderen uit om op creatieve wijze, met hun fantasie, een veilige plek te creëren waar elfjes & draken op bezoek komen en met ze meeleven. Door het achterlaten van briefjes en/of tekeningen in het brievenbusje, leren kinderen hun gedachten en zorgen te delen. Iets dat voor meer interactie tussen kinderen en volwassenen zorgt en een dieper contact met zich mee kan brengen.

Wat met een idee begon is uitgegroeid tot een volwaardig concept dat bovendien uniek in Nederland en België is. Van deurknopje tot huisstijl hebben zij alles hoogstpersoonlijk en zelfstandig ontworpen. Een flinke uitdaging, maar o wat is het mooi om hun droom ook echt letterlijk te zien groeien. Met hun droom hopen zij de deur naar veel mooie magische momenten te openen waar zowel kinderen als volwassenen met veel plezier op terugkijken. 


    Loading...