Alice in Luierland - Verzendkosten

Hier vindt u een algemeen overzicht van de verschillende leveringsmogelijkheden en hun kostprijs. 
U hebt bij Alice in luierland keuze uit drie verschillende opties.

1. Levering

1.1 Binnen een straal van 15km rond Outrijve kunnen de bestelde producten aan huis geleverd worden. We hanteren hiervoor een kost van 0.30€ per km (enkel de heenreis wordt aangerekend). 
1.2 Alice in luierland levert op vraag van de klant ook in het ziekenhuis van Ronse, Oudenaarde, Kortrijk of Waregem. De klant betaalt hiervoor een meerprijs van 7€.
1.3 Binnen een straal van 5km rond Outrijve wordt er gratis aan huis geleverd.

2. Afhaling

2.1 Bestelde producten kunnen steeds gratis worden afgehaald te Outrijveplein 5, 8582 Outrijve (België op een afgesproken tijdstip.

3. Verzending

3.1 Hiervoor gelden de gangbare tarieven volgens gewicht en formaat + de verpakkingskost. Deze verzendkosten worden steeds op voorhand aan de klant meegedeeld bij het plaatsen van een bestelling.
3.2 Verzending door Alice in luierland is enkel mogelijk binnen de Benelux. Op aanvraag zijn andere landen mogelijk maar kan de verzendingskost meer bedragen dan de hieronder opgegeven prijs.
3.3 Voor verzending binnen de Benelux maakt Alice in luierland gebruik van Bpost of My parcel. 

          - Pakketpost: vanaf 4,5€ met een maximum van 20€

3.4 Enkel pakketten die niet groter zijn dan het maximum formaat en niet meer wegen dan 25kg kunnen door Alice in luierland worden verzonden.
3.5 Alice in luierland kiest ervoor om geen gebruik te maken van brievenbuspost omdat dit niet traceerbaar is. Indien u hier echter wel wenst gebruik van te maken, is dit geheel op eigen risico.
3.6 Alice in luierland zal in overleg met de klant steeds kiezen voor de beste en voordeligste verzendoptie.

4. Diversen

4.1 Alice in luierland is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.
4.2 Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 
4.3 Wanneer u voor 80€ of meer besteld, geniet u een gratis levering binnen België.
4.4 Wanneer u voor 130€ of meer besteld, geniet u een gratis levering naar Nederland.
4.5 Wanneer u voor 180€ of meer besteld, geniet u een gratis levering naar Luxemburg.